GORSKO ELEKTRIČNO KOLO

Popolnoma novo razvito gorsko električno kolo z nadstandardnim dometom in opremo. Trenutno najzmogljivejše gorsko električno kolo na trgu, saj s svojim pogonom s 160 Nm preseneti tudi najhujšega ekstremista, baterija z 910 Wh pa lahko zagotovi domet tudi nad 200 km.

CAFE RACER SERIES

Predstavljamo dva edinstvena Bull Bikes električna kolesa v številnih barvnih kombinacijah, izdelana po principu \”cafe racer\”. Med seboj se razlikujejo po moči, končni hitrosti, ter kapaciteti baterije. Podrobnosti preverite nižje, kajti prepričani smo, da imamo električno kolo, ki vam bo pisano na kožo.

VACAY SERIJA

Nova 2020 serija električnih koles. Tokrat bo možno izbirati med moškim in ženskim kolesom s sredinsko nameščenim  motorjem ali direktnim hub motorjem. Obarvana bosta z novimi odtenki pastelnih barv in povsem novim dizajnom. Za novosti nas spremljajte tudi na Facebook in Instagram profilu, ki sta objavljena na dnu spletne strani.

PREDELAVA KOLESA NA ELEKTRIKO 

Predelava kolesa je cenovno ugodna alternativa nakupu novega električnega kolesa. Baterije in elektro motorji so zmogljivejši od tistih, ki jih podjetja uporabljajo na novih el. kolesih. Vsako kolo je prilagojeno strankini želji in zahtevi, moč je izbirati med različnimi komponentami in stili predelave.

SERVICES 

Conversions of traditional
bicycles or motorbikes
into an electric vehicle.

Service for ebikes

We service all types of
Electric Bicycles and
Motorbikes at affordable prices.

We produce a battery
and maximally exploit
space on your vehicle.

SERVICES 

Conversions of traditional bicycles or motorbikes into an electric vehicle.

Service for ebikes

We serviced all types of Electric Bicycles and Motorbikes at affordable prices.

We produce a battery and maximally exploit space on your vehicle.

SERVICES 

Conversions of traditional bicycles or motorbikes into an electric vehicle.

Service for ebikes

We serviced all types of Electric Bicycles and Motorbikes at affordable prices.

We produce a battery and maximally exploit space on your vehicle.

BULL BIKES TEAM

The Bull Bikes team is composed of young and innovative enthusiasts for technology and adrenaline. Although we are new to the market we can boast of years of experience in many technical disciplines. We want to remain a small business and thus pay more attention to our products and customers. Quality, product perfection and excellent costumer service are vital to us. Transport is much more than just a way of traveling from point A to point B. Here we come to show you that this path can become something wonderful. Bull Bikes Electric bikes have touched us in particular way, so we feel obliged to share this experience with you too. Be cool and ride Bull!

040 845 585
info@bull-bikes.si
sl_SISlovenian